fargo printere
Forside / Fargo printere

fargo printere

HID® FARGO® printere er en omkostningseffektiv og pålidelig løsning, der giver 300 dpi printopløsning til offentlige myndigheder, gymnasier og universiteter og virksomheder. Virksomheder og sundhedsfaciliteter, der har brug for genoverførsel af printteknologi til rutinemæssigt at udstede high-definition ID-kort. Overlegen tekst- og billedkvalitet. I modsætning til andre desktop-kortprintere på markedet i dag, har en HDP5000 5. generations retransfer-teknologi, der kombinerer funktionsrig funktionalitet med bemærkelsesværdig, dokumenteret pålidelighed.

Desuden tilbyder en HDP5000 alsidigheden til at opfylde dine kortapplikationsbehov i dag og i fremtiden. Systemets fleksible arkitektur giver dig mulighed for at udvide eller reducere produktionskapaciteten øjeblikkeligt med tilføjelsesmoduler til dobbeltsidet print, kodning og laminering. For større systemkapacitet giver en valgfri dual input-hopper dig mulighed for nemt at administrere flere korttyper og større kortvolumener.

Til et-trins, inline-udskrivning og kodning tilbyder HID Global flere muligheder for feltopgraderbare indkoder.

Højkvalitetsoutput — Skab visuelt legitimationsoplysninger i høj kvalitet efter behov.

Fleksibel alsidighed — Udnyt valgfri dobbeltsidet udskrivning, enkelt- eller dobbeltsidet laminering og en række kodningsmoduler for at imødekomme produktions-, holdbarheds- og sikkerhedsbehov.

Indbygget sikkerhed — Nyd ro i sindet med indbygget adgangskodebeskyttelse, AES-256-kryptering.

Alsidig og sikker, en HDP5000 vil være et glimrende valg for organisationer, der søger højkvalitets udskrivning af ID-kort, studiekort eller medarbejderkort.

Indkøbskurv
Scroll to Top