Fargo DTC1500

18.995,00 kr. Ekskl. moms

Forbrugsstoffer til lave omkostninger med høj kapacitet – Farvebånd med fuld kapacitet og halvt panel giver betydeligt lavere omkostninger pr. Kort og reducerer de samlede ejeromkostninger.
Meget alsidig – Kraftig udskrivning i et modulært, skalerbart design, der forenkler udstyrsopgraderinger og migrering til højere sikkerhedsniveauer.

DTC1500 tilbyder brugervenlighed og lave omkostninger ved høj ydeevne Forbrugsstoffer med omfattende

Funktioner og innovative, let sikkerhedselementer, der skal implementeres, at det Virksomheder tillader rutinemæssigt ekstremt sikre kort og ID’er i en brøkdel omkostningerne ved at udstille uden at gå på kompromis med kvaliteten at begrænse.

DTC1500 er designet til Statslige ID-projekter, universiteter og universiteter, gymnasier, Sundhedsfaciliteter og små til mellemstore Virksomheden udvikler og har særprægede sikkerhedsfunktioner, der bruges til

sådanne formål er ideelle. Med det integrerede brugerspecifikvandmærke overlay-funktion kan være et brugerspecifikt, gennemsigtigt sikkerhedsbillede, såsom en Logo, symbol eller tekst som permanent

Vandmærke inden for det trykte Kortets integrerede overlejringsområde så en gengivelse næsten er udelukket. Den brugerspecifikke DTC1500 indeholder vandmærker Virksomheder en omkostningseffektiv måde for at øge kortsikkerheden betydeligt og mulige forfalskninger fra investeringen i holografiske toplaminater eller folier modvirke.

DTC1500 leveres også med en unik båndafskærmning udstyret til databeskyttelse, hvad en tilbyder ekstra sikkerhed. Gennem dem vil information, der er inden for et syntetisk harpiksfelt er trykt, overskrevet, så feltet ikke kan læses.

Standard adgangskodebeskyttelse og AES 256 datakryptering tilbyder yderligere Sikkerhed.

Ud over pålidelig sikkerhed er DTC1500 også innovative udskrivningsfunktioner, såsom definitionen af sorte områder i sublimeringstryk. Definitionen af Sorte områder muliggør reelle på anmodning “monokrom” udskrivning ved at give brugeren gør det muligt at indstille manuelt og præcist justeres, når det monokrome afsnit af Bånd i et ellers sublimeret layout anvendes. Dette fører til mørkere og skarpere tekster og stregkoder.

Derudover den integrerede dobbeltsidet Udskriv med den enkle brug af en RFID-tags aktiveres, hvilket muliggør opgraderinger udført uden problemer efter køb måske. På grund af dets modulære skalerbare designs kan også bruges når som helst valgfri laminerings- eller kodningsmoduler skal tilføjes. Sikkerhed, lav

Omkostninger, innovation og alsidighed – det er alt sammen Inkluderet som standard i DTC1500.

Innovative, integrerede sikkerhedsfunktioner – Sikkerhedsfunktioner, der er nemme at implementere, f.eks

For eksempel er det at gøre farvebåndet ugenkendeligt til databeskyttelse og brugerspecifikke overlay vandmærker inkluderet i hver enhed som standard.

Billigt forbrugsvarer med høj ydeevne – Højt ydende fuld- og halvpanelbånd reducerer markant prisen per printet kort.

Ekstremt alsidig – Højt ydende udskrivning i et modulært, skalerbart design, der gør det

Opgradering af systemer på stedet og overflytning til højere sikkerhedsniveauer letter.

Miljøvenligt – GreenCircle®-certifikat til effektivt energiforbrug og miljøvenlige genopfyldelige bånd (ECO)

Printer moduler

, , ,

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top