RFID kort
Forside / Plastkort / RFID kort

RFID kort

I hvilket område bruges chipkortene RFID?

RFID-teknologi bruges mest i adgangskontrol (f.eks. i form af medarbejderkort, liftkort, studiekort, kontaktløse billetter), dvs. bruges til at identificere personerne. Desuden blev RFID-kortet brugt som nøglekort til hotelværelser, som pengekort i klublandsbyer, diskoteker eller sportsstadioner, som abonnementskort til offentlig transport eller som elektroniske billetter.

RFID-plastikkortet bruges også ofte som deltagerkort ved arrangementer. Gæster, kunstnere og servicepersonale kan bruge dem til at identificere og tildele områder. De kan også bruges til at oprette en forfalskningssikker autorisation.

RFID-armbånd er særligt velegnede til permanent brug med høje prøvelser. I svømmehaller og fritidsfaciliteter kan de robuste og brugervenlige transponderarmbånd bruges både som ID-kort og som betalingsmedie. Der er udviklet specielle silikonearmbånd til brug i vand eller når der er varme. RFID-armbånd fås med alle gængse chiptyper i forskellige farver. Det er også muligt at printe dem med dit logo.

Hvad er forskellen mellem RFID-antennen?

Antennen adskiller sig i frekvens og lagerkapacitet. Antennen er givet lav frekvens og høj frekvens. Den ene tilbyder kun en læsetilstand og den anden en læse- og skrivetilstand. Lagerkapaciteten varierer også fra nogle få bits til KBytes.

Uanset frekvensen har alle kort en passiv transponder. Chippen aktiveres kun, når den passerer læseren. Læseren sender et radiosignal, når mikrochippen aktiveres, og den ikke-energi, der afgives med dem, for at svare med information gemt på deres chip. Antennen med lav frekvens (125 Khz), som tilbydes på TK4100, tilbyder ofte kun læsetilstanden (Read Only). Lagerkapaciteten af ​​denne antenne er 128 bit. Kortet med høj frekvens (13,56 Mhz) tilbyder ligesom de tilbudte MIFARE-produkter læse- og skrivetilstand.

Scroll to Top